Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Animators και προγραμματιστές για PS5 single player game ψάχνει η Naughty Dog

*
Η κυκλοφορία του The Last of Us: Part II δεν είναι ιδιαίτερα μακριά και η Naughty Dog ψάχνεται ήδη για το επόμενο single player game της που θα κυκλοφορήσει για το PS5. Όπως φαίνεται από το τμήμα με τις ευκαιρίες καριέρας του studio, η ομάδα αναζητά animators και προγραμματιστές για να συνεργαστούν με τα υπόλοιπα τμήματα σε next-generation γραφικά. Ακόμη, στις αγγελίες αναφέρεται θέση για Melee/Gameplay Animator που «θα βοηθήσει την ομάδα να επεκτείνει τα του gameplay στα μελλοντικά της σχέδια». Μάλιστα, θα πρέπει να εστιάσει στο κομμάτι του hand-to-hand combat system και άλλες παρόμοιες παραμέτρους. Μένει πλέον να δούμε τους επόμενους (αρκετούς, ίσως) μήνες, ποιο θα είναι το νεότερο project της Naughty Dog.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*